Hoogwaardig schilderwerk sinds 2003!

Schilder diensten

Of bel ons:+31 6 14 83 56 99

Wat wij Doen

Onze diensten

Voorbehandeling

Wil je jaren genieten van je schilderwerk dan is het essentieel om je schilderwerk op de juiste manier voor te behandelen. De Kleurenkoning zorgt voor de juiste en meest efficiënte manier van voorbehandelen, zodat je nog langer van je investering kunt genieten.

Binnen- en buitenschilderwerk

Voor al je binnen- en buitenschilderwerk van appartementen, huizen, gebouwen en constructies. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan kunnen wij onze deskundigheid en expertise inzetten voor al je schilderopdrachten in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland & Utrecht.

Spuit & Sauswerk

Kies je ervoor om je schilderwerk volledig of deels te laten spuiten en/of sausen vanwege esthetische voorkeuren of ten behoeve van de tijd dan is de Kleurenkoning de juiste partij. Wij beschikken over deskundige ervaring, de juiste tools en de nieuwste apparatuur.

Restauratie & Onderhoud

Het restaureren en onderhouden van een monumentaal pand vergt een speciale kijk en aandacht. Je moet namelijk rekening houden met wet- en regelgeving en in steeds meer gevallen het verduurzamen van monumenten. De Kleurenkoning heeft 15 jaar ervaring in deze specialisatie.

Ontvang een offerte binnen vijf dagen!

Vraag een online offerte aan

Of bel ons: +31 6 14 83 56 99